Мица лист

Мица лист

Циxи Аифлон заптивање материјала Цо., Лтд је један од водећих произвођача Кина мица лист и добављачи опремљена са професионалним лист лискуна. Мица лист артикла: АИФЛОН 4300 опис: детаљан опис производа: Мица лист за ослобођеног азбеста заптивање материјал, Ит¡с од стране изабране мица...

Product Details

Циxи Аифлон заптивање материјала Цо., Лтд је један од водећих произвођача Кина мица лист и добављачи опремљена са професионалним лист лискуна.

Мица лист

Артикал:АИФЛОН 4300

Опис:

Детаљни опис производа: Мица лист

На ослобођеног азбеста заптивање материјал, Ит¡с од стране изабране мица материјал помешана са правом лепка након притиснуо и испекла, има добра механичка снага и снага и имовине од топлоте отпора. То може бити изрезао на разне бртве, такође се користи као дозерка за спирална рана бртве. На захтев, то може бити ојачане тангед метала. То је доказала ван сваке сумње, најбољих и најпоузданијих трајно заптивање карактеристике, ниско минималне Притисна оптерећења, која се сама прилагођавајући проширује празнине, не гори или остати да АНКЕРИ, надокнађујући акције у керамика/челик зглобова са неједнаке експанзије.

4300 листа мека златна Мица

4300И златни Мица лист са легуром Тангед метала

4320 меке Мица Wхите лист

4322 тешко Мица Wхите лист

Нормална величина

1000 × 1200 0,5 ~ 5 мм

Температура

650~900° Ц

Притисак

10Мпа

Густина

1.7~2.1г/цм3

Релативна кључне речи:

Мица лист Кини Мица лист Мица лист снабдевач Мица лист произвођача Мица лист фабрике


Hot Tags: Мица лист, Кина, произвођача, добављача, фабрика

Пар: Лист гуме

Следећи: ПТФЕ лист

Истрага

Сродни производи