Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен

Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен

Циxи Аифлон заптивање материјала Цо., Лтд је један од водећих Кина назубљена Заптивна са лабав спољни прстен произвођачи и добављачи опремљена професионална назубљена Заптивна са фабриком лабаво спољни прстен. Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен артикла: СМ 6400ЈР опис: назубљена Заптивна са...

Product Details

Циxи Аифлон заптивање материјала Цо., Лтд је један од водећих Кина назубљена Заптивна са лабав спољни прстен произвођачи и добављачи опремљена професионална назубљена Заптивна са фабриком лабаво спољни прстен.

Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен

Артикал:СМ 6400ЈР

Опис : Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен

Детаљни опис производа: Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен

Назубљена металик Заптивна Аифлон је Преферирани Заптивна када побољшане перформансе на ниским распоред седења наглашава се захтева. Изложено је одлична анти-блоw-излаз својства повезана са је поуздано од фока солидан метал на метал, комбинован са меко заптивање лице да пружи оштрије јоинт. То је нарочито погодан за апликације где Висока температура, притисак и флуктуирајућих услови су је наишао. Безметална корице слојеве уверите се да АНКЕРИ није оштећена, чак и у екстремним товара. Овај Заптивна је један идеалан замена за проблем апликације повезане са еластииан бртве, за измењиваче, судови и реактора и разне ПРИРУБНИЦЕ везе. (Притисак : (6,4 ~ 25Мпа)

На дебљину графита или ПТФЕ лице је обично 0.5 мм.

У зависности од центрирања прстен са јефтинији материјал (нормално: ЦС) и Тање дебљине (нормално: 1.5 мм) за стил 6400 СЈ, мозда је економиинији од 6400ЈР.

Релативна кључне речи:

Назубљена Заптивна са лабав спољни прстен Кина назубљена заптивачем са лабав спољни, назубљена Заптивна са снабдевач назубљена заптивачем лабаво спољни прстен са лабав спољни прстен произвођача назубљена заптивачем призвук лабаво спољни прстен фабрика


Hot Tags: назубљена Заптивна са лабав спољни прстен, Кина, произвођача, добављача, фабрика

Истрага

Сродни производи